ΤρυπάνιαΤρυπάνια

Τρυπάνια αέρος, μπετού, γρανίτου, ακίδος, ξύλου, ποτηροτρύπανα κ.α. Τα τρυπάνια είναι εξαρτήματα διάτρησης τα οποία εφαρμόζονται σε δράπανα. Η επιλογή του κατάλληλου τρυπανιού ανάλογα με το υλικό που θέλετε να διατρήσετε είναι εξαιρετικά σημαντική. Εάν το τρυπάνι που επιλέξετε δεν είναι κατάλληλο, θα έχετε κατά περίπτωση αδυναμία διάτρησης, ταχύτατη φθορά του τρυπανιού, ή/και καταπόνηση του δραπάνου.

Τρύπημα σε μέταλλο

Επιλέξτε τρυπάνια HSS (τα λεγόμενα τρυπάνια αέρος). Ειδικά για ανοξείδωτο χάλυβα, επιλέξτε κοβαλτιούχα τρυπάνια αέρος (HSS Co) ή τρυπάνια με επένδυση τιτανίου, τα οποία θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε με χαμηλές στροφές και απαραίτητα χωρίς κρούση στο δράπανο (λόγω της αυξημένης τους σκληρότητας, σπάνε και πιο εύκολα).

Τρύπημα σε ξύλο 

Τα ελικοειδή ξυλοτρύπανα έχουν μια μακριά μύτη κεντραρίσματος με δύο προκόφτες. Αυτοί χαράζουν τις ίνες του ξύλου, και μετά οι εσωτερικοί ευρισκόμενοι κόφτες τις κόβουν καθαρά. Για μεγαλύτερες διαμέτρους τρύπας χρησιμοποιούνται συνήθως τρυπάνια διάνοιξης, τρυπάνια καλλιτεχνίας ή τρυπάνια μεντεσέδων, ενώ για βαθιές τρύπες σε ξύλο υπάρχουν τα οφιοειδή τρυπάνια.

Τρύπημα σε μπετόν

Εάν θέλετε να τρυπήσετε μπετόν ή ψημένα τούβλα τότε θα πρέπει να χρησιμοποίησετε ένα κρουστικό δράπανο ή ένα περιστροφικό πιστολέτο, σε λειτουργία κρούσης. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να επιλέξετε ένα τρυπάνι πέτρας ή γρανίτου.

Τρύπημα σε τούβλο (τοιχοποιία)

Εάν θέλετε να τρυπήσετε τούβλο (τοιχοποιία) με οπές, τότε θα πρέπει να επιλέξετε κάποιο τρυπάνι πέτρας ή γρανίτου ενώ στο δράπανο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μόνο περιστροφή (δηλαδή, όχι κρούση).

Κατασκευαστής:
Επιλογή Κατασκευαστή
Αποτελέσματα 1 - 18 από 84
Σελίδα 1 από 5

Τρυπάνια

Τρυπάνι φτερού ρυθμιζόμενο Benman
Τιμή με ΦΠΑ 24%: 23,56 €

Τρυπάνι φτερού ρυθμιζόμενο Benman

Εξαιρετικής αντοχής.

Προέκταση για τρυπάνι φτερού Benman
Τιμή με ΦΠΑ 24%: 4,96 €

Προέκταση για τρυπάνι φτερού Benman

Εξαιρετικής αντοχής.

Φρεζοτρύπανο HSS με κύλινδρο Benman
Τιμή με ΦΠΑ 24%: 7,81 €

Φρεζοτρύπανο HSS με κύλινδρο Benman

Ιδανικό για ξύλο.

Σελίδα 1 από 5

βίδες
Είδη βιδοποιίας

Στη sinter.gr διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από είδη βιδοποιΐας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για απλές και εξειδικευμένες εφαρμογές.

Ηλεκτροεργαλεία
Ηλεκτροεργαλεία

Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από ηλεκτροεργαλεία. Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Εργαλεία χειρός
Εργαλεία χειρός

Στη sinter.gr διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από εργαλεία χειρός που καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη.

Μηχανήματα / Εξαρτήματα
Μηχανήματα / Εξαρτήματα

Διαθέτουμε μηχανήματα και εξαρτήματα μηχανημάτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.